Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το μεγάλο ριφιφί στις συντάξεις (παραμονή Πρωτοχρονιάς)

Με διπλή περικοπή ή «πάγωμα» συντάξεων, κατά περίπτωση, ακόμη και χηρείας ή αναπηρίας, κάνει... ποδαρικό σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους η κυβέρνηση! 

Με την υγειονομική κρίση σε έξαρση και το κύμα ακρίβειας να σαρώνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό των πολιτών, η κυβέρνηση της “αλματώδους ανάπτυξης” αποφάσισε να συμπιέσει περαιτέρω το εισόδημα των συνταξιούχων, το οποίο έχει πληγεί βάναυσα την τελευταία 10ετία. 

Σημερινών, αλλά και μελλοντικών.

Το υπουργείο Εργασίας, χωρίς να υπάρχει σχετική πρόβλεψη στον «νόμο Κατρούγκαλου», ούτε στον μεταγενέστερο «νόμο Βρούτση», με (παρ)ερμηνευτική εγκύκλιο που εξέδωσε, διαχωρίζει την εθνική από την ανταποδοτική σύνταξη ως προς τον υπολογισμό του τελικού ποσού, επισημαίνοντας ότι δικαιούχος με δύο ή και περισσότερες συντάξεις δεν θα πρέπει να λαμβάνει από κάθε πηγή εθνική σύνταξη.

Στο ψυγείο…

Με τον τρόπο αυτό, για τους συνταξιοδοτηθέντες έως τις 12 Μαϊου 2016 το υπερβάλλον ποσό που προκύπτει από την επιπλέον εθνική σύνταξη θεωρείται προσωπική διαφορά, συνεχίζεται η καταβολή του και συμψηφίζεται με οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση («πάγωμα» σύνταξης).

…και στο χειρουργείο...

 

η συνέχεια ΕΔΩ

 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael