Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ευχαριστήρια επιστολή για την συμπαράσταση στο πένθος της οικογένειας του Τάκη Σαμαρά

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους και τον καθένα χωριστά, για την συμπαράσταση, στην απόλυτη θλίψη που βιώνουμε από τον ξαφνικό θάνατο του λατρεμένου μας, συζύγου, πατέρα, και παππού, Τάκη Σαμαρά!

Πάρα τις δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, σταθήκατε δίπλα μας, τόσο με την φυσική σας παρουσία, όσο και με τον παρηγορητικό σας λόγο, τη σκέψη σας, την αγάπη σας, τα τηλεφωνήματα σας και την πληθώρα συλλυπητηρίων μηνυμάτων σας.

Οι ευχές σας, είναι  βάλσαμο παρηγοριάς στην ψυχή μας. 

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανιου και Σιατίστης κκ. Αθανάσιο για την τιμή που επεφύλαξε στον εκλιπόντα και στην οικογένεια μας με την παρουσία του στην Εξόδιο ακολουθία και με τον επικήδειο που εκφώνησε μας συγκίνησε βαθύτατα.

Θερμά ευχαριστούμε τους εκφωνήσαντες  επικηδειο λογο.

Το Δήμαρχο Βοΐου κ. Χρήστο Ζευκλή, τον εκπρόσωπο του τοπικού συμβουλίου Σιάτιστας κ. Μάρκο Τέρτη, τον διδάκτορα θεολόγο Αναστάσιο Δάρδα και το μέλος της Εθελοντικής Δράσης πολιτών Σιάτιστας κ. Θωμά Θεοδωρόπουλο.

Ο πολυαγαπημένος μας, σύζυγος και πατέρας, μας άφησε παρακαταθήκη την αγάπη του για τη ζωή, την οικογένεια του και τους συνανθρώπους του.

Με ζήλο και αρχές υπηρέτησε  μέσω της ενασχόλησης του με τα κοινά, την Σιάτιστα  την πόλη που τόσο πολύ αγάπησε.

Θα θυμόμαστε πάντα την μεγάλη του καρδιά, τη γενναιόδωρη ψυχή του, την εργατικότητά του και κυρίως την αφοσίωση του στις αρχές και τις αξίες του.Με τις θερμότατες ευχαριστίες για την συμπαράσταση στο βαρύ πένθος μας.

Η οικογένειαΔημητρίου Σαμαρά

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael