Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πέρασε από τους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΟΚ -Διπλό ο Ολυμπιακός! Το σημερινό πρόγραμμα (βίντεο)

Με δύο αναμετρήσεις, οι οποίες παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, πέφτει την Πέμπτη η αυλαία στην -εμβόλιμη- 14η αγωνιστική της Super League.

Πιο συγκεκριμένα στις 17.00 (Cosmote Sport 2) ο ΟΦΗ και ο Άρης θα τεθούν αντιμέτωποι στο «Θ. Βαρδινογιάννης», μια εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους κόντρα για τους «16» του Κυπέλλου, με τον νικητή να κάνει άλμα εξάδας.

Στις 19.30 (Cosmote Sport 1) τα φώτα στρέφονται στη Nίκαια, όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον αξιόμαχο Ιωνικό.

Η «Ένωση» απέναντι στους νεοφώτιστους στη μεγάλη κατηγορία θα ψάξουν το «τρίποντο», προκειμένου να επαναφέρουν στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά τους με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος την Τετάρτη είχε άνετο πέρασμα από την έδρα του Ατρομήτου, χάρη στο χατ-τρικ του Ελ Αραμπί.

Παράλληλα η ομάδα του Γιαννίκη θα προσπαθήσει να πάει και πάλι στο +5 την απόστασή της από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε επίδειξη ισχύος στο στάδιο «Ζωσιμάδες», επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 του -μέχρι χθες συγκατοίκου του στην τρίτη θέση- ΠΑΣ Γιάννινα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναβλήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναθηναϊκό, λόγω των περιστατικών κορωνοϊού, που έχουν ανιχνευτεί στην «ελαφρά ταξιαρχία».

Υπενθυμίζεται ότι η αυλαία της -εμβόλιμης- 14ης αγωνιστικής άνοιξε την Τρίτη, με τον Αστέρα Τρίπολης να επικρατεί με 1-0 του Παναιτωλικού με γκολ στο 90', ενώ από έναν βαθμό μοιράστηκαν την Τετάρτη η Λαμία και ο Βόλος (2-2), σε μία ημέρα, που ξεχώρισαν οι άνετες νίκες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ σε Περιστέρι και Γιάννενα, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 1-0

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-4

Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 2-2

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός (Αναβλήθηκε)

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-3


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

17:00 ΟΦΗ – Άρης Cosmote Sport 2

19:30 Ιωνικός – ΑΕΚ Cosmote Sport 1

  

zougla.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael