Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοζάνη: «ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ» Κινητοποίηση ενάντια στις αυξήσεις στην τηλεθέρμανση και το νερο

Όλοι στην κινητοποίηση ενάντια στις αυξήσεις στην τηλεθέρμανση και το νερό, την Πέμπτη 23/12, στις 6:00 μ.μ, στο κτήριο της ΔΕΥΑΚ

Χριστουγεννιάτικο δώρο μας επιφυλάσσει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ αφού 2 μέρες πριν τα Χριστούγεννα θα συνεδριάσει με θέμα την αύξηση της τιμής της τηλεθέρμανσης κατά 43% και του νερού κατά 7% στην πόλη και 10% στα χωριά.

Στο κύμα ακρίβειας του τελευταίου διαστήματος σε είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλω-σης που τσακίζει τη ζωή της εργατικής – λαϊκής οικογένειας, μετά τις μεγάλες αυ-ξήσεις στην τιμή του ρεύματος έρχονται να προστεθούν και οι αυξήσεις στην τηλε-θέρμανση και το νερό μετατρέποντάς τα σε πανάκριβα εμπορεύματα.

Βιάζονται να αναδείξουν τα «καλά» της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας και της απολιγνιτοποίησης. Αλήθεια, τι σκέφτονται να κάνουν μετά το οριστικό κλείσιμο των σταθμών και των ορυχείων στην περιοχή;

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

Δεν δεχόμαστε καμία αύξηση σε θέρμανση και νερό

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης και της περιοχής να απαντήσει με μαζικούς, συλλογικούς, αποφασιστικούς αγώνες ενάντια στην πολιτική που του μαυρίζει την ζωή.

· Καμία αύξηση στα τιμολόγια της τηλεθέρμανσης και του νερού. Να μειωθούν παραπέρα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Καμία διακοπή σε φτωχά εργα-τικά –λαϊκά νοικοκυριά,. Να επεκταθεί το δίκτυο της τηλεθέρμανσης και σε άλλους οικισμούς.

· Να γίνει διαγραφή χρεών ανέργων, απόρων χαμηλόμισθων, χαμηλοσυντα-ξιούχων που αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν.

· Να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου ώστε να εξασφαλίζεται η θερμική ενέργεια για την λειτουργία της τηλεθέρμανσης.

· Να μην πειραχτούν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζόμενων στην ΔΕΥΑΚ.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΥΑΚ ΣΤΙΣ 6:00.μ.μ την Πέμπτη 23/12/2021 

 

ΣΕΕΕΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael