Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στο +8 ο Ολυμπιακός... Παράπονα ΑΡΗ για διαιτησία - Ισοπαλία η ΑΕΚ - Νίκες για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ! (βίντεο)

 

Όταν το παιχνίδι πηγαίνει σε χαμηλό σκορ ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την τύχη να παίρνει σκορ απ΄ όλους τους παίκτες του. Το ίδιο συνέβη και με τον Άρη, τον οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 στο Φάληρο με γκολ του Πάπε Σισέ στο 54ο λεπτό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής κι έκλεισε τον πρώτο γύρο με διαφορά 8 βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ, χάρη στο πρόωρο... πρωτοχρονιάτικο δώρο του Αφρικανού στόπερ.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Είδαμε ξανά σήμερα στην Αθήνα το ίδιο έργο σε επανάληψη. Το μόνο που άλλαξε ήταν οι πρωταγωνιστές. Δεν είδαν τίποτα, δεν είδαν κανένα πέναλτι! Ούτε στο VAR! Ούτε το φάουλ στον Ιτούρμπε στο 92΄ δεν είδαν! Όλα καλά… Φαίνεται ότι απαγορεύεται να κερδίζει ο Άρης στην Αθήνα…».

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας στην άδεια Τούμπα τη Λαμία με 2-1 και με ανατροπή, αφού βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από την ομάδα της Φθιώτιδας. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα καλή ποιότητα και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από έναν και πλέον μήνα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, στο τέλος της αναμέτρησης οι νικητές πέρασαν στιγμές αγωνίας, καθώς η Λαμία πέτυχε γκολ στο 92' που μετά από έλεγχο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το σημαντικότερο παιχνίδι του Σαββάτου για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ να μένουν στο 0-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», σε μια δυνατή αναμέτρηση που διεξήχθη υπό αντίξοες συνθήκες λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα μάλλον... ήσυχο απόγευμα κόντρα στον Ατρόμητο στο 600ό παιχνίδι του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα κι απλά με 2-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στα «τρίποντα» -μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής από την ΑΕΚ- και «πάτησε» για πρώτη φορά μετά καιρό στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο. Ο Καρλίτος με κεφαλιά και ο Παλάσιος με δυνατό σουτ, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για τους «πράσινους», που είδαν τον Μπαρτ Σένκεφελντ (μπήκε αλλαγή στο 81’) να επιστρέφει σε δράση έπειτα από 7 μήνες.

zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael