Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Σας προσκαλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου η οποία θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, σύμφωνα με την με αριθμό 643/24.9.2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: : ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας», την 21η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1 6η -Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2021. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.

2 7η αναμόρφωση του προϋπολογισμού Δήμου Βοΐου έτους 2021. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.

3 Ορισμός ανώτατου ορίου της δαπάνης για τα έξοδα κηδείας του Προέδρου της Κοινότητας Σιάτιστας. - Εισηγητής ο κ. Μαγιάγκας Γ. Αντιδήμαρχος.

4 Έγκριση κοπής δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Βοΐου. - Εισηγητής ο κ. Πήττας Θ. Αντιδήμαρχος.

5 Απευθείας εκμίσθωση τμημάτων πλατειών σε καταστηματάρχες ΥΕ που υπέβαλλαν αίτηση. - Εισηγητής ο κ. Ώττας Β. Αντιδήμαρχος.

6 Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής λαϊκών αγορών λόγω της αργίας Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. - Εισηγητής ο κ. Ώττας Β. Αντιδήμαρχος.

7 Χορήγηση άδειας για κατασκευή ράμπας εισόδου-εξόδου για ΑμεΑ σε κατάστημα –φαρμακείο της ΚΩΤΣΙΚΑ ΕΛΙΖΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ. -Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

8 Έγκριση εισόδου –εξόδου οχημάτων, αγροτική αποθήκη του Νικολάου Δούβλου στην εκτός σχεδίου περιοχή «ΤΣΙΠΟΤΟΥΡΑ» της Σιάτιστας. -Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

9 Έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων, για αγροτική αποθήκη του Maci Mustafa στην εκτός σχεδίου περιοχή στη Νεάπολη Κοζάνης. -Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χ.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα.

Για όσα μέλη του Δημ. Συμβουλίου δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής e:Presence.gov.gr με την προϋπόθεση να ενημερώσουν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις 21/12/2021 και ώρα 11.00. Το σύστημα θα ανοίξει από τις 16.30, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν τεχνικά προβλήματα. 

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 

 Αλέξανδρος Ζιμπιλίδης

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια