Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Καστοριά: Συνελήφθη 20χρονος ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 3 αλλοδαπούς

Κατασχέθηκαν τo ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και -4- κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθη σήμερα (02-12-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 20χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά -3- αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 20χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα τρεις (3) αλλοδαπούς ηλικίας από 27 έως 36 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, -4- κινητά τηλέφωνα και -4- κάρτες sim.

Επιπλέον, σε βάρος των -3- μεταφερόμενων αλλοδαπών επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για παράβαση των προϋποθέσεων εισόδου στη χώρα, σύμφωνα με τις διατάξεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοΐού covid-19.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael