Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στροφή στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League

Έχοντας ολοκληρώσει, για την ώρα, τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, αμφότεροι αγωνίζονται την Κυριακή (12/12) εντός έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ήττα τους στο Βέλγιο από την Αντβέρπ, περιμένουν στον Πειραιά τον φιλόδοξο και ανεβασμένο, εσχάτως, Άρη. Οι «ασπρόμαυροι», από την πλευρά τους, αφού έκαναν το καθήκον τους κόντρα στη Λίνκολν, ευελπιστούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες κι εντός συνόρων καθώς φιλοξενούν στην Τούμπα τη ντεφορμέ Λαμία.

Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 11/12, η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, θέλοντας το «τρίποντο» για να πλησιάσει την κορυφή.

Νίκη-βάλσαμο αναζητά ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στη Λεωφόρο τον, αναγεννημένο εσχάτως, Ατρόμητο ενώ ο εντυπωσιακός ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Βόλο που θα έχει υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του, τον Κώστα Μπράτσο, έπειτα από το διαζύγιο με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Τη νίκη που θα τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις αναζητούν στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Ιωνικός ενώ, τέλος, ο αήττητος εκτός έδρας ΟΦΗ δοκιμάζεται στη Ριζούπολη από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

Η 13η αγωνιστική:

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

17:15 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Cosmote Sport 3

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος Novasports 2

19:30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ Novasports Prime

19:30 Παναιτωλικός – Ιωνικός Cosmote Sport 2

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

15:00 Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ Cosmote Sport 1

17:15 ΠΑΟΚ – Λαμία Novasports 2

19:30 Ολυμπιακός – Άρης Novasports Prime


zougla.gr


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael