Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Κέρδισε ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός... Ισοπαλία η ΑΕΚ -Επεισοδιακό παιχνίδι στο Βόλο! (βίντεο)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κούρτιτς, που πέτυχε δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από τη Λεωφόρο, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-1 σκορ, στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Με αυτό το «τρίποντο» οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έβγαλαν χαρακτήρα και πέτυχαν μία πολύ σημαντική νίκη, έφτασαν τους 19 βαθμούς και πλησίασαν στον πόντο τη δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΚ, την ώρα που είναι στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στον αντίποδα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρέμεινε στους 11 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση.

Το σκορ για τον «δικέφαλο» του Βορρά άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Άκπομ, ενώ οι «πράσινοι» είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Μαουρίσιο στο 59΄. 

Χωρίς να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ολυμπιακός επικράτησε την Κυριακή με 1-0 του Ιωνικού στο Καραϊσκάκη (17΄ Μασούρας) και σε συνδυασμό με την χθεσινή (6/11) «γκέλα» της ΑΕΚ στην Ριζούπολη ξέφυγε με 3 βαθμούς από την δεύτερη Ένωση, δύο εβδομάδες (21/11) πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, με το «τρίποντο» επί του εξαιρετικού Ιωνικού, οι Πειραιώτες διατήρησαν το αήττητο που έχουν από την έναρξη της περιόδου (7-2-0), ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν για 4η φορά στο πρωτάθλημα.

Έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ο Άρης επικράτησε την Κυριακή με 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Για περίπου μία ώρα διεκόπη ο αγώνας στο 12ο λεπτό, λόγω εισβολής οπαδών του Άρη στις κερκίδες και της χρήσης δακρυγόνων που έγινε από την αστυνομία.

Οι Μπαντού Εντιαγέ (35’) και Ματέο Γκαρσία (46’) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ενώ μείωσε ο Νίκολας Όροζ (48’) για τους Θεσσαλούς που είχαν νωρίτερα και δοκάρι με τον Τομ φαν Βέερτ (34’).

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, που «έτρεχε» με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της.

Η Ένωση, δύο εβδομάδες  πριν από το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 το Σάββατο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο «δικέφαλος» έτσι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί, έστω και προσωρινά, μόνος στην κορυφή μετά από 9 αγωνιστικές (ισοβαθμεί με τους «ερυθρόλευκους», που παίζουν την Κυριακή με τον Ιωνικό και με νίκη θα βρεθούν στο +3).

Το γρήγορο γκολ του Λιβάι Γκαρσία (13΄) ανέβασε την ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο κι «έψαξαν» για το δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα.


zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael