Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Διεκόπη προσωρινά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης - Κέρδισαν ΠΑΟ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ! (βίντεο)

Εξευτελισμός κάθε έννοιας ποδοσφαίρου

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης διεκόπη, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με το παιχνίδι στο 0-1 υπέρ των «κίτρινων» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πέταξαν φωτοβολίδες, καθίσματα, μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Οι παίκτες και οι διαιτητές αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις. Πρόκειται για εικόνες ντροπής που καταγράφονται για ακόμα μία φορά στα ελληνικά γήπεδα. Προφανώς και το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ενώ ο «¨Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει πλέον με βαριά τιμωρία.

Πάντως, ο Σκωτσέζος διαιτητής Μάντεν επέστρεψε στο γήπεδο κι έτσι το ματς συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Άρη.

Νικητής ο Άρης

Το ντέρμπι είχε πάθος και δύναμη και ο Άρης, πιο ξεκούραστος και «διαβασμένος», έφτασε στη νίκη με γκολ του Μαντσίνι από το 41ο λεπτό. Στο 5' σουτ του Μαντσίνι υποχρέωσε τον Πασχαλάκη στην πρώτη επέμβαση και την παραχώρηση κόρνερ στο ντέρμπι. Ο Άρης εξ αρχής εφάρμοσε πιεστικό μαρκάρισμα σε κέντρο και άμυνα για να παρεμποδίσει την επιθετική ανάπτυξη των γηπεδούχων.


Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό και τον... ιπτάμενο γκολκίπερ του, Νίκο Μελίσσα, ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε με μεγαλύτερη ηρεμία να φτάσει στο δεύτερο σερί τρίποντό του στη Super League (για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν), επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, χάρις σε δύο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος ξαναβρήκε τον... εαυτό του.


Το απευθείας φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στον Ολυμπιακό μία δύσκολη νίκη με σκορ 2-1 επί του Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Θεσσαλοί, που είδαν τον Τόμας Βατσλίκ να αποκρούει το πέναλτι του Τομ φαν Φέερτ στο 10ο λεπτό, είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Ολλανδό επιθετικό το γκολ που είχε πετύχει από την άσπρη βούλα ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί στο 85’.

Το γκολ του Γεβγέν Σάκχοφ με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ήταν αυτό που χάρισε στην ΑΕΚ τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Με πέναλτι ο Ροντρίγκο Εραμούσπε (5’) είχε ανοίξει το σκορ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», για να ισοφαρίσει ο Νορντίν Άμραμπατ (9’). 
Η έμπνευση του Αργύρη Γιαννίκη, στην επιστροφή του ως αντίπαλος στα Γιάννινα, να περάσει στο ματς τον Ουκρανό Σάκχοφ χάρισε στον «Δικέφαλο» τους τρεις βαθμούς.


zougla.gr

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael