Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η πρώτη ψηφιακή αναδάσωση της χώρας από το Let’s do it Greece είναι γεγονός!

Με κεντρικό σύνθημα "Ρίζες που μας Ενώνουν", την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, η καρδιά εκατοντάδων εθελοντών θα χτυπάει στον Υμηττό, πραγματοποιώντας νέο κύκλο αναδασώσεων.

Στόχος είναι να αναγεννηθεί ένα νέο δάσος από 2021 δέντρα, μεταφέροντας το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και αντισταθμίζοντας το πράσινο που χάθηκε τα προηγούμενα χρόνια από τις πυρκαγιές.

Για πρώτη φορά μάλιστα, η δενδροφύτευση θα μεταφερθεί και στον ψηφιακό κόσμο. Κάθε δέντρο που θα φυτευτεί θα φέρει το όνομα μιας εθελοντικής ομάδας της πατρίδας μας και οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της πορείας του μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Let's do it Greece.

Τα δέντρα που θα φυτευτούν είναι οι “Ρίζες που μας Ενώνουν” με το παρελθόν μας, με το παρόν μας αλλά και με το μέλλον μας, συμβολίζοντας όλα όσα μας ενώνουν και μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο.

Η μεγάλη δενδροφύτευση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, την Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία “Let’s do it Greece”, το Σώμα Εθελοντών και την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ελληνικού-Αργυρούπολης, σε συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης και με την επιστημονική υποστήριξη του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού.

H δράση τελεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η έναρξη της αναδάσωσης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. με σημείο συνάντησης το Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης, στη συμβολή των οδών Κιάφας και Διγενή Ακρίτα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.letsdoitgreece.org 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael