Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League - Europa Conference League: Μάχη» πρωτιάς για τον Ολυμπιακό -Ευκαιρία του ΠΑΟΚ να «κλειδώσει» την πρόκριση

Στην ευρωπαϊκή αγωνιστική δράση επιστρέφει σήμερα ο Ολυμπιακός ο οποίος θα υποδεχθεί απόψε την Άιντραχτ Φραγκφούρτης στις (19:45 / Cosmote Sport 3 HD) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε ένα ματς που θα κρίνει την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο του Europa League, αφού οι Πειραιώτες βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από τους Γερμανούς.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αναζητήσει το τρίποντο έχοντας στο πλευρό της, τους φιλάθλους τους οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Φαλήρου. Οι Πειραιώτες εάν και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, με δύο νίκες επί Φενέρ και Άντβερπ, γνώρισαν την ήττα από την Άιντραχτ στη Γερμανία με 3-1 με αποτέλεσμα να πέσουν στην δεύτερη θέση τους βαθμολογικού πίνακα.

O αήττητος (2 νίκες και μία ισοπαλία) ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 2 HD) στην Τούμπα την Κοπεγχάγη, με στόχο όχι μόνο την παραμονή στην κορυφή του 6ου ομίλου του Europa Conference League, αλλά και τη δημιουργία ισχυρών προϋποθέσεων για πρόκριση στη φάση νοκ-άουτ της διοργάνωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είχε φύγει με το τρίποντο από την έδρα των Δανών και απόψε θέλει ένα ακόμη τρίποντο που ουσιαστικό θα «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σημειώνεται ότι στους «16» προκρίνονται απευθείας οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση κάθε ομίλου. Οι σύλλογοι που θα εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση θα οδηγηθούν σε play-offs με τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στους ομίλους του Europa League και οι 8 νικητές που θα προκύψουν θα περάσουν στους «16» του Conference League.

 

 iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael