Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa - Conference League: Νίκη πρόκρισης απόψε θέλει απόψε ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σήμερα στις 22:00 υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς-«τελικό», που θα κρίνει εν πολλοίς τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία των «ερυθρόλευκων».

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πλέον άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών στο «σπίτι» τους. Με νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα θα «καθαρίσουν» τη μάχη για τη 2η θέση, διασφαλίζοντας την παρουσία τους στα play offs του Europa League κόντρα σε μία από τις 8 ομάδες που θα τερματίσουν στην 3η θέση των ομίλων του Champions League.

Ακολούθως, ο Ολυμπιακος θα περιμένει δύο... δώρα από τις Αντβέρπ (την 5η αγωνιστική) και Φενέρ (την 6η αγωνιστική) κόντρα στην Άιντραχτ, μήπως και καταφέρει να... κλέψει στο φινάλε ακόμη και την πρωτιά.

Αυτό που προέχει, εντούτοις, για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι να νικήσουν με οποιοδήποτε σκορ την ομάδα των Βίτορ Περέιρα και Δημήτρη Πέλκα, για να θέσουν... νοκ-άουτ τους Τούρκους και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον αμέσως επόμενο γύρο των play offs.

Στο «διπλό», που θα σημάνει κατά 99% την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa Conference League, στοχεύει απόψε ο ΠΑΟΚ, που φιλοξενείται στην Μπρατισλάβα από τη Σλόβαν (19:45, Cosmote Sport 3) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ισόβαθμη στους 7 βαθμούς με τους Σλοβάκους στη 2η θέση, αλλά μειονεκτεί λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων (+2 έναντι +3), καθώς το πρώτο ματς στην Τούμπα είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Με νίκη η ελληνική ομάδα εξασφαλίζει την παρουσία της στα νοκ άουτ, ενώ με ισοπαλία τα δεδομένα θα παραμείνουν ίδια, εφόσον δεν μετρά πλέον το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ήττας, όμως, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μένει εκτός συνέχειας.

Στα αγωνιστικά, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Ντάγκλας Αουγκούστο, Ολιβέιρα, Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια, με τον τελευταίο πάντως να μπαίνει στην αποστολή.

 

iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael