Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μαύρη Πέμπτη για Όλυμπιακό και ΠΑΟΚ σε Europa και Conference League! (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα με ανατροπή και 1-2 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχασε στις καθυστερήσεις ένα παιχνίδι που έδειχνε δικό του, καθώς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης σκόραρε στο 90΄+1 και επιβλήθηκε των «ερυθρόλευκων» με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και παραμένει σε θέση οδηγού και φαβορί για την πρώτη θέση μιας και είναι στο +4.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παραμένει στη δεύτερη θέση και θα φιλοξενήσει τη Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο, ελπίζοντας πως οι Τούρκοι θα νικήσουν την Άιντραχτ στην Κωνσταντινούπολη στο μεταξύ τους αγώνα, μήπως και καταφέρουν στο πέσουν πρώτοι στο «νήμα».

Ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό στη Δανία, έχασε με 1-2 από την Κοπεγχάγη μέσα στην Τούμπα για τους ομίλους του Conference League.

Ηττα που τον φέρνει σε θέση αουτσάϊντερ και όχι φαβορί, δέχτηκε ο ΠΑΟΚ σήμερα στην Τούμπα από την Κοπεγχάγη με 1-2 και την αρνητική του αυτή εμφάνιση απομάκρυνε την προοπτική της πρόκρισης για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος παρά το καλό ξεκίνημα του είχε χτυπητές αδυναμίες και δεν έπεισε για τις δυνατότητες του, αν και έχασε πλήθος ευκαιριών για να πάρει έστω τον ένα και πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.


iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael