Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Δήμος Βοΐου: Επαναλειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας δήλωσης τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Ο Δήμος Βοΐου ενημερώνει τους δημότες για την απαναλειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας δήλωσης τετραγωνικών μέτρων ακινήτων καθώς και της δυνατότητας ιδιόχειρης κατάθεσης των δικαιολογητικών στα δημοτικά καταστήματα Σιάτιστας και Τσοτυλίου.

Πιο συγκεκριμένα: Σύμφωνα με το άρθρο 66 του Νόμου 4830/2021 (ΦΕΚ 169 – 18/09/2021) υπάρχει εκ νέου η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων στοιχείων για τον καθορισμό επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτων. Οι υπόχρεοι σε δήλωση για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτου, προκειμένου να υπολογισθούν επ’ αυτού φόροι τέλη και εισφορές προς τους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, που μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβάλει ή έχουν υποβάλει ανακριβή δήλωση, υποβάλλουν δήλωση με τα ορθά στοιχεία ηλεκτρονικά ή δια ζώσης , το αργότερο μέχρι τις 31.12.2021. Οι υποβάλλοντες τη δήλωση, υποχρεούνται να καταβάλουν τα τέλη που αντιστοιχούν στα ορθά τετραγωνικά μέτρα, υπολογιζόμενα από 1ης.1.2020, μέχρι την ημερομηνία της δήλωσης, με πρόστιμο είκοσι τοις εκατό (20%) επί του ποσού που προκύπτει από τη διαφορά των τετραγωνικών μέτρων αυτού του διαστήματος. 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ: tetragonika.govapp.gr

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ : ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟ Ε9.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΙΑΤΙΣΤΑ/ΝΕΑΠΟΛΗ: ΣΙΑΣΙΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΗ , 2465350137

ΤΣΟΤΥΛΙ: ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, 2468350116

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια