Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εργατική Αλληλεγγύη: Χημικά, ξύλο και ψέματα μοίρασε ο πρωθυπουργός στην Κοζάνη

(Δελτίο Τύπου)

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού της χουντικής εμπνεύσεως και υποστηρικτών της χούντας κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε με συνοδεία ολόκληρης στρατιάς από μονάδες καταστολής, για να μην χαλάσει η εικόνα στη φιέστα που είχαν στήσει, από τους κάτοικους, εργαζόμενους και νεολαία που ήθελαν να διαδηλώσουν ενάντια στην καταστροφική πολιτική τους.

Αφού τα ΜΑΤ και αστυνομία απέκλεισαν το σημείο της ομιλίας στα τρία χιλιόμετρα, βάρε-σαν στο ψαχνό και έριξαν χημικά στους διαδηλωτές, για να τους τιμωρήσει γιατί ζητούσαν το δίκιο τους και αγωνιούν για το μέλλον της χώρας και της περιοχής.

Οι μόνοι που τον υποδέχτηκαν πανηγυρικά, ήταν οι περισσότεροι τοπικοί άρχοντες, που έγιναν ζητιάνοι στην λογική του ( δώσε και μένα μπάρμπα) και προφανώς όχι για το καλό της περιοχής και των κατοίκων.

Πλέον είναι φανερό σε όλους μας το που θέλουν να πάνε την περιοχή τους εργαζόμενους την νεολαία, φτώχεια, ανεργία, περιβαλλοντική καταστροφή, αυταρχισμό και καταστολή για μας και από την άλλη πακτωλός χρημάτων στα μεγάλα συμφέροντα και σε λίγους ημέτερους και υπάκουους.

Χαιρετίζουμε όλους αυτούς που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και διαδήλωσαν αγωνιστικά ενάντια στην πολιτική αυτή.

Καλούμε όλο τον λαό, τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους την νεολαία, να συνεχίσουν και να εντείνουν με μαζικότητα και ενότητα των αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael