Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αχ αυτή η Μποτσουάνα!

Το είδαμε και αυτό! Μια χώρα της υποσαχάριας Αφρικής εντόπισε πρώτη την νέα μετάλλαξη όμικρον (Ο) της covid-19 σε τέσσερις πλήρως εμβολιασμένους διπλωμάτες ερχόμενους από χώρα της Ασίας.

Καλά είναι δυνατόν ο αναπτυγμένος ιατρικά δυτικός κόσμος να μην είχε ήδη ανακαλύψει την νέα μετάλλαξη και να περίμενε να ενημερωθεί γι' αυτήν από την Μποτσουάνα; Και είναι δυνατόν η Μποτσουάνα να πρόλαβε μέσα σε δύο ημέρες να γεμίσει με το νέο στέλεχος όλο τον κόσμο; Μήπως το νέο στέλεχος κυκλοφορούσε ελεύθερα από τους εμβολιασμένους σε όλο τον κόσμο και κάποια στιγμή ήρθε εισερχόμενο και στην Μποτσουάνα; Μήπως κάποιοι γνώριζαν το νέο στέλεχος και αποσιώπησαν το γεγονός για να ξεφορτωθούν τα υφιστάμενα εμβόλια που δεν καλύπτουν την νέα μετάλλαξη; Πιθανό και λογικό σενάριο αλλά συνάμα εγκληματικό.

Και τελικά τι επιστήμη είναι αυτή που επιτρέπει σε εμβολιασμένους να μεταφέρουν ελεύθερα τον κορονοϊό σε όλο τον κόσμο; Γιατί πέρα από το ανωτέρω γεγονός που το αποδεικνύει αυτό, όλοι γνωρίζουμε περιστατικά εμβολιασμένων ανθρώπων που ενώ νοσούν, κυκλοφορούν ελεύθερα επιδεικνύοντας το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους και διασπείρουν τον ιό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους!

Μήπως τελικά αφήνουν ελεύθερους τους εμβολιασμένους μόνο και μόνο για να στοχοποιήσουν τους ανεμβολίαστους επειδή δεν έχουν σκύψει το κεφάλι παρόλη την κάθε είδους τρομοκρατία που έχουν δεχτεί;

 

Ηλίας Ευαγγελόπουλος

Οικονομολόγος

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael