Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Φινάλε με Κόσοβο για την Εθνική

Η πορεία της εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου Ανδρών στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 ολοκληρώνεται απόψε (14/11, 21:45) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο το Κόσοβο.

Ο αγώνας αυτός δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η «γαλανόλευκη» δεν έχει ελπίδες πρόκρισης -ούτε καν μέσω μπαράζ- μετά την ήττα της προηγούμενης Πέμπτης (11/11) από την Ισπανία, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ψάξει τη νίκη. Το κίνητρο αποτελεί τόσο η «εκδίκηση» για την ισοπαλία (1-1) του πρώτου αγώνα, που της είχε στερήσει δύο πολύτιμους βαθμούς, αλλά και η ψυχολογία.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση που το μη βαθμολογικό κίνητρο αντισταθμίζεται από το γόητρο, για το οποίο οφείλει να προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι μια ομάδα που υπήρξε πρωταθλήτρια Ευρώπης, όσο και για το ranking των UEFA και FIFA.

Ταυτόχρονα, είναι η ευκαιρία να δώσει η ελληνική ομάδα ένα δείγμα για την επόμενη ημέρα, που θα περιλαμβάνει τις υποχρεώσεις της στο Nations League και στο EURO 2024. Το επισήμανε άλλωστε και ο τεχνικός της, Τζον φαν'τ Σχιπ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα.

Στον άλλο αγώνα του Β' ομίλου, η Ισπανία θα υποδεχθεί τη Σουηδία την ίδια ώρα, στον αγώνα που θα κρίνει πρώτη θέση και απευθείας πρόκριση.

Η Βαθμολογία του Β' Ομίλου:

  1. Ισπανία 7 14-5 16
  2. Σουηδία 7 12-5 15
  3. Ελλάδα 7 7-7 9
  4. Γεωργία 8 6-12 7
  5. Κόσοβο 7 4-14 4

 

iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael