Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ισοπαλία το ντέρμπι «αιωνίων» Κέρδισαν ΠΑΟΚ ΑΕΚ... Βόλος! (βίντεο)

Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ματς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή μία διάθεση να πάρει τα ηνία του αγώνα, όμως το 4-4-2 που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς, με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση των Ελ Αραμπί και Τικίνιο, δεν βοήθησε τους πρωταθλητές. Από την άλλη, οι «πράσινοι» δεν κλείστηκαν, πίεσαν ψηλά και δυσκόλεψαν αρκετά την κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς γηπεδούχων. Ο Παλάσιος βρέθηκε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα, παίζοντας όμως πιο κοντά στον Καρλίτος, σε ρόλο δεύτερου επιθετικού.

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Με εμφατικό τρόπο, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 5η αγωνιστική της Super League. Στην κορυφή μαζί με τον Βόλο – και μέχρι νεωτέρας – πέρασαν οι Θεσσαλονικείς που με τα γκολ των Κάρολ Σφιντέρσκι (15’), Γιασμίν Κούρτιτς (58’) και Ντάγκλας Αουγκούστο (71’) υποχρέωσαν την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που μείωσε με τον Αντίλ Ναμπί (90’+1’), στην πρώτη φετινή της ήττα.

Η ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Λιβάι Γκαρσία (13’), Ογνιέν Βράνιες (26’) και Στίβεν Τσούμπερ (83’) σημείωσαν τα γκολ για τους «κιτρινόμαυρους», μείωσε προσωρινά ο Νίκος Βέργος (58’) που είχε και προσπάθεια στο δοκάρι.

Ο Βόλος επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και με 12 βαθμούς ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Η ομάδα της Μαγνησίας σκόραρε με τους Φαν Φέερτ (18’ πέναλτι) και Φεράρι (79’), ενώ οι Αρκάδες μείωσαν στο 85’ με τον Σόνι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο φετινό γκολ του Αστέρα στο πρωτάθλημα.


 Πηγη: zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael