Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Νίκες για ΠΑΟ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό - Ισοπαλία ο ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Σε σαββατιάτικο... περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 6η αγωνιστική της Super League, καθώς επικράτησε με το εμφατικό 4-1 έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον εντυπωσιακό φέτος Καρλίτος Λόπεθ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. 

Ο Παλάσιος με πέναλτι σημείωσε το άλλο τέρμα των «πράσινων» ανοίγοντας... λογαριασμό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ισοφάρισε προσωρινά για τους Νικαιώτες ο Σαλβαδόρ Σάντσες λίγο μετά το 1-0.

 Ένας μέτριος κι αναιμικός Ολυμπιακός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έφυγε με μεγάλη νίκη από τους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από μια πολύ δύσκολη έδρα, ανέκτησαν το προβάδισμα στη βαθμολογία και θα πάνε με ψυχολογία στη Γερμανία για τον αγώνα με την Άιντραχτ, στο πλαίσιο του Europa League.

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η καριέρα του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ. Η Ένωση όχι απλώς επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, αλλά εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Τούμπας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο. Τα γκολ σημείωσαν οι Αραούχο (24΄), Τσούμπερ (78΄πεν.) και Βράνιες (80΄).


Ένα ασυνήθιστο σε διακύμανση και εξέλιξη παιχνίδι ήταν αυτό που έγινε στην Τούμπα, με τις δυο ομάδες της κορυφής του πρωταθλήματος και με τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα 4-4 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Βόλο. Παιχνίδι με πολλές επιθέσεις, πολλά γκολ, πολλά αμυντικά λάθη από την πλευρά των γηπεδούχων, που είχαν και χαμένο πέναλτι, πολλές κίτρινες κάρτες και ανάλογα νεύρα, αλλά και με ωραία γκολ και συναρπαστική εξέλιξη.


zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael