Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Nations League: Ισπανία-Γαλλία, απόψε η ώρα του μεγάλου τελικού

Iσπανία και Γαλλία θα συναντηθούν στο Μιλάνο (21:45, OPEN-Cosmote Sport 1) στον τελικό του Nations League, μόλις στη δεύτερη διοργάνωσή του, που δημιούργησε εξαιρετικές εντυπώσεις και άφησε  τις καλύτερες υποσχέσεις.

 Η UEFA ξεκίνησε το Nations League το 2018, εν μέσω πολλών προβληματισμών σχετικά με τη μορφή του, αλλά  και με το εάν μία τέτοια διοργάνωση ήταν απαραίτητη ή επιθυμητή, δεδομένης της παρουσίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τις εθνικές ομάδες.

 Το επιχείρημα της UEFA ήταν η αντικατάσταση φιλικών αγώνων με ανταγωνιστικά παιχνίδια σε μορφή μίνι-γκρουπ, με ένα τουρνουά Final-4 στο τέλος, προσφέροντας καλύτερες στιγμές για τους οπαδούς και πιο ουσιαστική δράση για τους παίκτες.

Τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας σε Μιλάνο και Τορίνο, σίγουρα παρείχαν την ποιότητα και τον ενθουσιασμό που λαχταρούσαν οι οπαδοί.

Στο τέλος της Κυριακής το βράδυ, μια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Nations League, ένα τρόπαιο ύψους 71 εκατοστών και 7,5 κιλών, που σίγουρα  δεν φέρει το κύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που κέρδισε η Ιταλία τον Ιούλιο, αλλά κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί, πώς δεν έχει νόημα.

Νωρίτερα (16:00) στο Τορίνο , Ιταλία και Βέλγιο θα  αγωιστούν στον αγώνα για την τρίτη θέση. Ενα παιχνίδι, που αντίθετα με τον τελικό, δεν θα έχει παράταση αλλά απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

 

iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael