Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League - Conference League: Μεγάλο διπλό στην Τουρκία ο Ολυμπιακός! Ισοπαλία ο ΠΑΟΚ (βίντεο)

Ολυμπιακός πέτυχε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Τουρκία επί της Φενέρμπαχτσε με 0-3, κάνοντας το 2Χ2 στον όμιλο του Europa League.

Ο Γιώργος Μασούρας έκανε μεγάλο ματς με 2 γκολ και απέδειξε ότι αποτελεί μία σπουδαία μονάδα για τον ΟΣΦΠ, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ρεσιτάλ στον αγωνιστικό χώρο με το στήσιμο της ομάδας του.

Στη διάρκειά του όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το ηφαιστειώδες «Σουκρού Σαράτσογλου» να παγώσει και να υποκλιθεί στην ομάδα από τον Πειραιά, που πέρασε θριαμβευτικά από την Κωνσταντινούπολη με 3-0 (6΄ Τικίνιο, 62΄, 68΄ Μασούρας) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Δ΄ ομίλου στο Europa League, έκανε το «2Χ2» και οδηγεί την κούρσα, ούσα πλέον το φαβορί για την πρώτη θέση του γκρουπ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προηγήθηκε, αλλά τελικά δεν κέρδισε την Σλόβαν Μπρατισλάβας και έμεινε στο 1-1 στην Τούμπα, στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του ο ΠΑΟΚ και αφού έδωσε περιθώρια στην μαχητική Σλόβαν Μπρατισλάβας περιορίστηκε στην ισοπαλία μαζί της στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Europa Conference League. 

Ο ΠΑΟΚ έχοντας σαφή εδαφική υπέροχή και κατοχή της μπάλας αναζήτησε τη νίκη αλλά περιορίστηκε μόνο στο ένα γκολ που σημείωσε πριν το κλείσιμο του δεκαλέπτου ο Ακπομ. 
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τον αγώνα και στο 9' πήρε προβάδισμα. Από "ζυγισμένη" σέντρα του Λούκας Τέϊλορ, ο Τσούμπα Ακπομ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα Σλοβακικά δίχτυα για να ανοίξει το σκορ έτσι πρόωρα για τον Δικέφαλο.




iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael