Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Όλυμπος: Ένα μυθικό ταξίδι με drone στο βουνό των 12 θεών

Ο Όλυμπος είναι ένα μυθικό ταξίδι που πρέπει να πραγματοποιήσεις καθώς διαβαίνει η ζωή. Μη το υποτιμήσεις γιατί μπορεί να σου κοστίσει την ζωή. Δείξε σεβασμό στο βουνό, προετοιμάσου πολύ καλά και ανέβα στο πιο μυθικό βουνό που διαθέτει η πατρίδα μας
Ξαφνικά, ένα πρωινό του Σεπτέμβρη αποφάσισα να ανέβω στο βουνό. Έβαλα τα απολύτως απαραίτητα στο φωτογραφικό μου σακίδιο, έδεσα τις αρβύλες μου και άρχισα να ανεβαίνω. 2 ώρες μέχρι το καταφύγιο του Σπήλιου Αγαπητού και άλλες 2 μέχρι το οροπέδιο των Μουσών. Αυτό θυμόμουν από την τελευταία φορά.

Σε ένα δύσκολο πέρασμα στο κοφτό κόλλησα. Από την μια έβλεπα τα Πριόνια και λέω αν πέσω θα βρεθώ μετά από 6 ώρες ανάβασης πάλι στην αφετηρία. Περνώντας κάποιο άλλοι αναβάτες προσφέρθηκαν να βάλουνε ένα χεράκι. Καλά ρε φίλε τι έχεις μέσα, ζυγίζει πάνω από 20 κιλά. Τα απολύτως απαραίτητα του απαντώ. Drones, μπαταρίες φορτιστές ο,τι χρειάζεται να απαθανατίσεις την ομορφιά του βουνού.

Εξάντλησα το 100% της βιολογικής μου μπαταρίας και ανακάλυψα και μια κρυφή που δεν ήξερα ότι υπάρχει και δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Όταν έφτασα όμως πάνω στο οροπέδιο των μουσών  αποκαλύφθηκε η μαγεία της φύσης. Πέταξα όσο πιο ψηλά μπορούσα. ΜΑΓΕΙΑ.



 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael