Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συγκλονιστικό τροχαίο με θύμα πρώην ποδοσφαιριστή (βίντεο)

Το τελευταίο «αντίο» λένε αύριο συγγενείς και φίλοι στον Θύμιο Τζόρτζο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Βόλο το βράδυ της Δευτέρας.
Σε ανάρτηση στο Facebook, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξέφρασε «τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θύμιου Τζόρτζου, ο οποίος έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από τη ζωή, ύστερα από τραγικό τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 42 ετών. Ο Θύμιος αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ως ποδοσφαιριστής, για δύο αγωνιστικές σεζόν, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, στη Δ' Εθνική. Οσοι τον γνώρισαν, μιλούν για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, για μια "χρυσή" ψυχή. Θύμιο, καλό ταξίδι! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thenewspaper, η κηδεία του θα γίνει αύριο στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στο Ριζόμυλο, στις 14:00.
Καρφώθηκε σε κολώνες και απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ του

Λίγο πριν από τις 21:30 της Δευτέρας, στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Βελεστίνου, στη συμβολή του με την ΠΑΘΕ και στην έξοδο προς τη Θεσσαλονίκη, αυτοκίνητο, πιθανότατα λόγω της πολύ μεγάλης ταχύτητας, καρφώθηκε πάνω στις κολώνες από μπετόν που σηματοδοτούν την έξοδο και στη συνέχεια, κυριολεκτικά διαλυμένο, τυλίχθηκε στις φλόγες, με συνέπεια να απανθρακωθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου.


iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael