Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός και πάτησε κορυφή! Κέρδισε και η ΑΕΚ! (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός, έστω κι αν αγχώθηκε στο τέλος, επιβλήθηκε με 2-1 σκορ του ΠΑΟΚ, στο μεταξύ τους ντέρμπι για την 7η αγωνιστική της Super League, που διεξήχθη την Κυριακή στο -κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας- «Γ. Καραϊσκάκης», επιστρέφοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας (σ.σ.: σε αυτήν είχε περάσει προσωρινά η ΑΕΚ μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Βόλου).

Ο Αγκιμπού Καμαρά με ένα γκολ (21') και μία ασίστ (στο τέρμα του Μασούρα στο 31') ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Πειραιωτών, σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες σημάδεψαν τέσσερις φορές το δοκάρι (3 φορές οι γηπεδούχοι και μία οι φιλοξενούμενοι).

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 81' με το γκολ του Μουργκ και μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι, ωστόσο εν τέλει δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.

Όπως προαναφέραμε, μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Πειραιώτες με 17 βαθμούς βρίσκονται στην κορυφή, με την ΑΕΚ να είναι στο -1 από την πρώτη θέση, έχοντας 16, την ώρα που οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στους 13 βαθμούς, έχοντας υποχωρήσει στην τρίτη θέση.

«Ατσαλάκωτη» έφυγε την Κυριακή από το Πανθεσσαλικό Στάδιο η ΑΕΚ, πετυχαίνοντας τη δεύτερη της νίκη με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσούμπερ, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ (45+3') και είχε και δύο ασίστ, η «Ένωση» επιβλήθηκε με 3-1 σκορ του Βόλου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.


zougla.gr

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael