Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Μεγάλη κλοπή γουναρικών στην Καστοριά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι παραβίασαν το κτίριο της εταιρείας γουναρικών ACTIVE FURS και λίγο πριν τις 7 το πρωί αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό γουναρικών. Οι δράστες σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκονταν στην περίμετρο του χώρου τουλάχιστον 2 ώρες πριν.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχουν κλαπεί περίπου 100 γουναρικά.

Άντρες της αστυνομίας Καστοριάς βρίσκονται στο χώρο και διεξάγουν έρευνες, συλλέγοντας στοιχεία. Το προσωπικό της επιχείρησης βρίσκεται έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις αυτή την στιγμή.

Στο χώρο υπάρχουν κάμερες οι οποίες κατέγραψαν 3 άτομα κατά την δράση τους.

Παρότι είναι νωρίς ακόμη και η έρευνα είναι σε εξέλιξη, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες επέλεξαν συγκεκριμένα γουναρικά υψηλής αξίας.

 

Η ανακοίνωση της εταιρίας:

Σήμερα τα ξημερώματα λίγο πριν τις 7:00 π.μ, μετά από παραβίαση στο κτίριο, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην επιχείρηση μας με σκοπό την κλοπή ετοίμων γουναρικών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, από την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς ξεκίνησαν άμεσα και συνεχίζονται.

Η επιχείρηση μας αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και σοβαρότητα το πρόβλημα που προέκυψε και από αύριο λειτουργεί κανονικά.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους άνδρες της Ασφάλειας Καστοριάς που άμεσα ανταποκρίθηκαν και συμβάλλουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά και όλους τους συνεργάτες και φίλους της επιχείρησης μας για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή.

ΓΙΑ ΤΗΝ ACTIVE A.E
ΦΡΑΝΤΖΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Πηγη: oladeka.com

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια