Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Η κακοκαιρία έριξε αερογέφυρα στις Σέρρες - Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα (φωτο-βίντεο)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες και αεροφωτογραφίες από την αερογέφυρα στον επαρχιακό δρόμο Βέργας – Τριανταφυλλιάς στις Σέρρες, που κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση, από το καταστροφικό πέρασμα του “Μπάλλου”.

Η αερογέφυρα περνά πάνω από τον Κουπατσιανό ποταμό, συνδέονταν την επαρχιακή πόλη της Βέργας με την Τριανταφυλλιά.

Όμως τα πρωτόγνωρα ύψη βρόχινου νερού που “μετέφερε” το ακραίο καιρικό φαινόμενο του “Μπάλλου” είχε ως συνέπεια την υπερχείλιση του ποταμού, σε τέτοιο ύψος ώστε η διπλή τσιμεντένια γέφυρα να “συνθλιβεί” από την πίεση του νερού.

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα, αφού οι αρχές είχαν προλάβει έγκαιρα να προχωρήσουν σε διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, Θοδωρής Βαδικόλιας, είπε ότι χθες συνεργεία του Δήμου καθάρισαν περιοχές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα ενώ λόγω ανόδου της στάθμης του νερού προχώρησαν προληπτικά στο κλείσιμο του επαρχιακού οδικού δικτύου Βέργης-Τριανταφυλλιάς, της γέφυρας Καστανοχωρίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καστανοχώρι – Άγιος Δημήτριος και του οδικού δικτύου Σησαμιάς – Βέργης και Βέργης – Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.


 

Με πληροφορίες από το ertnews.gr

το είδαμε seleo.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια