Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα σε Κοζάνη και Φλώρινα

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν προχθές (19-10-2021) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 47 και 54 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς στους ανωτέρω, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -20,2- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -2- μεταλλικοί τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη 37χρονου στην Φλώρινα για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα 

Συνελήφθη χθες (20-10-2021) τις μεσημβρινές ώρες στην Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 37χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στον 37χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα καπνού, βάρους -486- γραμμαρίων, για την οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φορολογικοί δασμοί.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael