Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ηττήθηκε ο ΠΑΟ στην Τρίπολη - Μεγάλη νίκη ο Απολλων... Σήμερα το μεγάλο ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ!

Ακόμη μία χρονιά το «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης αποδείχθηκε αφιλόξενο για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο τοπικός Αστέρας το βράδυ του Σαββάτου κατάφερε να επιβλήθει με 2-1 του «τριφυλλιού», για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το γκολ του Καρλίτος (8ο εφετινό) δεν ήταν αρκετό για τους «πράσινους», που είδαν το προβάδισμά τους να γίνεται... θρύψαλα μέσα σε 12 λεπτά απ' τα τέρματα των Μπαράλες και Σόνι που προήλθαν από δικά τους παιδαριώδη λάθη, επιβεβαιώνοντας πως τα εκτός έδρας παιχνίδια αποτελούν μόνιμη «πληγή» φέτος στην οποία αδυνατούν να βρουν λύσεις.

Με ήρωα τον τερματοφύλακά του, Κωνσταντίνο Κότσαρη ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο μεταξύ τους παιχνίδι, που διεξήχθη το Σάββατο στη Ριζούπολη, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο γκολκίπερ της «ελαφράς ταξιαρχίας» έκανε σωτήριες επεμβάσεις στο παιχνίδι με αποκορύφωμα την απόκρουση στο πέναλτι του Περέα στις καθυστερήσεις, βάζοντας έτσι φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επικράτηση της ομάδας του, η οποία ήρθε χάρη στο γκολ του Ιωαννίδη στο 48ο λεπτό.

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20.30, Novasports Prime) στο -κεκλεισμένων των θυρών- «Γ. Καραϊσκάκης» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι, οι οποίοι έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορα (14 έχουν οι Πειραιώτες και 13 οι «ασπρόμαυροι») προέρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, κρατώντας, ωστόσο, αναλλοίωτες τις πιθανότητές του για κατάληψη της πρωτιάς στον όμιλο του Europa League, ενώ από τη πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 2-1 της Κοπεγχάγης στη Δανία, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του ομίλου τους στο Conference League.

Πλέον όμως, αμφότερες οι δύο ομάδες, έχουν αφήσει πίσω τους τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και ακονίζουν τα... ξίφη τους για τη μεταξύ τους μονομαχία, σε ένα παιχνίδι άκρως αμφίρροπο, που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ατρόμητος – Ιωνικός 0-2

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-1

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

16:00 Άρης – Παναιτωλικός Novasports 2

16:00 ΝΠΣ Βόλος - ΑΕΚ Cosmote Sport 1

18:15 ΟΦΗ – Λαμία  Cosmote Sport 2

20:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Novasports Prime

 

zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael