Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στο Νο9 και επίσημα η Σάκκαρη... Άλμα 10 θέσεων σε 3 μήνες!

Η Μαρία Σάκκαρη είναι και επίσημα στο Νο9 του κόσμου, με βάση τις ανανεωμένες λίστες της WTA, με την Ελληνίδα τενίστρια να ανεβαίνει ακόμη μία θέση έχοντας κερδίσει συνολικά 10 θέσεις από τον περασμένο Ιούλιο (Νο19) μέχρι σήμερα.

Η…ελεύθερη πτώση της Ναόμι Οσάκα, αλλά και η επιστροφή στην κανονικότητα στους πίνακες κατάταξης μετά από το frozen ranking του 2020, όπως ήταν λογικό έφερε αλλαγές στους πίνακες, μια συνθήκη η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες.

Εκτός από την Οσάκα, η οποία την ερχόμενη Δευτέρα θα χάσει τους βαθμούς από το τουρνουά Pan Pacific Open (470 βαθμούς), ενώ από τις αλλαγές θα επηρεαστούν τόσο η Ίγκα Σφιόντεκ, όσο και η Σοφία Κένιν που αναμένεται να υποχωρήσουν από την κατάταξη λόγω του Roland Garros το 2020.

Βάσει των παραπάνω η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να επωφεληθεί από την εξέλιξη κερδίζοντας ακόμα περισσότερες θέσεις. Για την ώρα η Ελληνίδα τενίστρια έχει μπροστά της το Indian Wells, το πρώτο τουρνουά στην καριέρα της που θα αγωνιστεί ως Top 10 παίκτρια, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το τουρνουά στο Κουρμαγιέ (25-31/10), στο οποίο έχει τοποθετηθεί (για την ώρα) στο Νο1 του ταμπλό.

 

tennis24.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael