Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθησαν 3 άτομα σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Ο ένας εκ των τριών μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παράνομο αλλοδαπό, ενώ οι άλλοι δύο επέβαιναν σε έτερο Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός στην μεταφορά

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των -1.100- ευρώ και -4- κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν χθες (06-10-2021) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, τρία (3) άτομα, ένας 22χρονος ημεδαπός, ένας 19χρονος αλλοδαπός και ένας 24χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού. 


Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, προαναφερόμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, διότι ο 22χρονος ημεδαπός και ο 19χρονος αλλοδαπός, οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος αλλοδαπός και μετέφερε παράνομα, προς το εσωτερικό της χώρας, έναν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

· δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,

· το χρηματικό ποσό των -1.100- ευρώ,

· τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και

· τέσσερις (4) κάρτες sim.

Επιπλέον, σε βάρος του μεταφερόμενου αλλοδαπού επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για παράβαση των προϋποθέσεων εισόδου στη χώρα, σύμφωνα με τις διατάξεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοΐού covid-19.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael