Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League -Europa Conference League: Για το «διπλό» ο Ολυμπιακός -Κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας ο ΠΑΟΚ!


Με στόχο τη νίκη που θα τον καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (19:45 / Cosmote Sport3 HD) από την Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, επιχειρώντας κατ΄ αρχάς να διαφυλάξει το «μηδέν» στην άμυνα και να εκμεταλλευθεί την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα στον μεσοεπιθετικό τομέα. Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου, η Αντβέρπ θα υποδεχθεί την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, σε μία αναμέτρηση ανοικτή σε κάθε αποτέλεσμα.

Με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, συνεχίζεται την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου το νεοσυσταθέν Europa Conference League.

Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο γήπεδο της Τούμπας (22:00/ Cosmote Sport 2HD,) όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Σλόβαν Μπρατισλάβας με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών και την παραμονή στην κορυφή του 6ου ομίλου, χωρίς βαθμολογική απώλεια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, θα επιδιώξουν να «καθαρίσουν» όσο γίνεται νωρίτερα τον αγώνα απέναντι στους Σλοβάκους, οι οποίοι θα παραταχθούν στην Τούμπα με στόχο να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στην διοργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League πήρε τη νίκη με 0-2 μέσα στο Γιβραλτάρ επί της Λίνκολν.

 

 iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael