Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Η Μπενφίκα διέσυρε την Μπαρτσελόνα -Κέρδισε και η Γιουβέντους! (βίντεο)

Η Μπενφίκα έκανε... πάρτι πάνω στο κακέκτυπο της Μπαρτσελόνα επικρατώντας 3-0 για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πορτογάλους δεν ήταν άλλος από τον 22χρονο Ντάρβιν Νούνεζ που σημείωσε δύο τέρματα απέναντι στους Καταλανούς που παρουσιάστηκαν τραγικοί σε ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Ράφα Σίλβα πέτυχε το άλλο τέρμα των γηπεδούχων.

 

Για τον ίδιο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου δεν δυσκολεύτηκε ούτε στιγμή απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου την οποία διέλυσε με 5-0 στη Βαυαρία.

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς, η Γιουβέντους έβγαλε αντίδραση και σκληράδα παίρνοντας τη νίκη με 1-0 στο Τορίνο κάνοντας μια εν γένει πολύ ψυχωμένη εμφάνιση απέναντι στη πολύ ποιοτική ομάδα του Τόμας Τούχελ. Ο Φεντερίκο Κιέζα έβαλε το γκολ της νίκης στο 46ο λεπτό.

Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Βιγιαρεάλ δίνοντας απαντήσεις μετά τον χαμένο τελικό του Europa League. Ο Πορτογάλος άσος σημείωσε το... χρυσό γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων σε ένα παιχνίδι στο οποίο έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο παίκτες με τα περισσότερα παιχνίδια στη διοργάνωση.

 

Τέλος, η Βόλφσμπουργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σεβίλλη, ενώ η Σάλτσμπουργκ επικράτησε 2-1 της Λιλ για τον ίδιο όμιλο.


iefimerida.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael