Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Τρένο η Μπάγερν στη Βαρκελώνη -Ήττα Σοκ για Γιουνάιτεντ! (βίντεο)


Η Μπάγερν Μονάχου έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League, κερδίζοντας 0-3 την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη!
Οι Βαυαροί δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως δεν χρειάστηκε κιόλας κόντρα στο «φάντασμα» της Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με εμφατικό σκορ στο «Καμπ Νόου». Το 6ο γκολ του Μίλερ κόντρα στους «μπλαουγκράνα» (με ισχυρές δόσεις... τύχης, καθώς κόντραρε πάνω στον Γκαρθία) στο 34ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερν, με τον Λεβαντόφσκι να «σφραγίζει» τη νίκη της ομάδας του με άλλα δύο γκολ στο 56' και στο 85', παίρνοντας το... ριμπάουντ και στις δύο περιπτώσεις από τα πλασέ των Μουσιάλα και Γκνάμπρι στα δοκάρια.

Στο Μάλμε, η Γιουβέντους «ξύπνησε» και με ένα καταιγιστικό πρώτο 45λεπτο πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων, σημειώνοντας την πρώτη εφετινή νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας «σφυγμό» έπειτα από μία πολύ αναιμική εκκίνηση στη σεζόν.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, δυσκολεύτηκε κόντρα στη Ζενίτ, αλλά βρήκε το γκολ που ήθελε με τον Λουκάκου και ξεκίνησε με το... δεξί τη φάση των ομίλων του Champions League.

Τρομερό παιχνίδι έγινε στο Estadio de la Ceramica, όπου η Βιγιαρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αταλάντα, σε ένα ματς που τα είχε όλα... Γκολ των Ιταλών νωρίς, διπλή «απάντηση» των περσινών θριαμβευτών του Europa League και αποβολή του Κοκελίν στο 84' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.



Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής ομίλων Champions League:

5ος όμιλος
    Μπάγερν Μονάχου 3
    Μπενφίκα 1
    Ντιναμό Κιέβου 1
    Μπαρτσελόνα 0


6ος όμιλος
    Γιουνγκ Μπόις 3
    Αταλάντα 1
    Βιγιαρεάλ 1
    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0


7ος όμιλος
    Βόλφσμπουργκ 1
    Σάλτσμπουργκ 1
    Σεβίλλη 1
    Λιλ 1

8ος όμιλος

    Γιουβέντους 3
    Τσέλσι 3
    Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 0
    Μάλμε 0

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael