Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ορέ που το πάτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως το γνωρίζαμε έχει πεθάνει και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα. Βλέπεται ότι καθημερινά μετράμε ομάδες που δεν θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και αυτές οι ομάδες ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

Και μην νομίσετε ότι όλοι σκέφτονται όπως εμείς που το έχουμε εντάξει στην καθημερινότητα μας! Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου! Βλέπετε να ενδιαφέρεται κανείς όλο αυτό το διάστημα για να δοθούν λύσεις; Ένα τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας περνάει τα πάνδεινα και κανείς απο αυτούς που αποφασίζουν δεν μιλάει, δεν ενημερώνει, δεν ενδιαφέρεται για την επόμενη μέρα στον χώρο!

Αυτό που θα έχουμε τα επόμενα χρόνια είναι να υπάρχουν Ενώσεις με 7,8,10,15 ομάδες!!!Ποιος λοιπόν ο λόγος ύπαρξης τους!!!Ας τις διαλύσουμε και αυτές και ας δημιουργηθούν ιντερνετ καφέ και χοροπηδάδικα!

Γιατί φίλοι μου και συνοδοιπόροι μην μου πει κανείς ότι θα υπάρξει σωματείο που θα μπορέσει να αντέξει μαζί με όλα τα άλλα το αυστηρό πρωτόκολλο που θα πρέπει να τηρούν. Και δεν μιλώ μόνο οικονομικά!

Τα πράγματα θα σκληρύνουν το επόμενο διάστημα και οι ομάδες δεν έχουν που να ακουμπήσουν για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους. Οποιος λοιπόν μπορεί θα ακολουθήσει και  όποιος δεν μπορεί δεν θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι για να χαϊδεύουμε αυτιά και να δίνουμε θάρρος και κουράγιο ο ένας τον άλλον!

Θα πρέπει λοιπόν και η ΓΓΑ και η ΕΠΟ να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το επαγγελματικό όπου οι επιχειρηματίες παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, κάνουν το κομμάτι τους και επιχορηγούνται!

Υπάρχουν και τα χιλιάδες σωματεία σε κάθε γωνιά της χώρας που μέσα σε αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να κρατήσουν μακριά απο το <<σκοτάδι>> την νεολαία και να την βοηθήσει να έρθει στο <<φως>>

Αυτά λοιπόν θα πρέπει κάποια στιγμή να αναγνωριστούν και αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις να το δουν το όλο οικοδόμημα πιο σοβαρά.

Η αλήθεια είναι ότι θα περίμενα και απο τις Ενώσεις να είναι πιο δυναμικές και διεκδικητικές και ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να διεκδικούσαν λύσεις και να μην δυσκολέψουν περαιτέρω τα πράγματα.Δυστυχώς τα πράγματα γίνονται χειρότερα και αντιδράσεις δεν υπάρχουν!!!

Μ' αυτά και μ' αυτά περιμένουμε το ξεκίνημα των επίσημων αγώνων και η ευχή όλων πλέον θα πρέπει να είναι <<να τελειώσουν ομαλά>> αν ξεκινήσουν..... 


ΠΗΓΗ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael