Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Φλώρινα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Σύλληψη 58χρονου ημεδαπού στην Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (23-09-2021) το μεσημέρι στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στην Φλώρινα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -78- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

-----

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (24-09-2021) το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 39 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και απόφαση δικαστηρίου, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, χθες βραδινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας από προαναφερόμενους αστυνομικούς συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, διότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα, ενώ στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με ποινή φυλάκισης -12- μηνών και χρηματική ποινή -5.000- ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, σε βάρος των ανωτέρω αλλοδαπών επιβλήθηκαν τα διοικητικά πρόστιμα των πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ για παράβαση των προϋποθέσεων εισόδου στη χώρα, σύμφωνα με τις διατάξεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοΐού covid-19.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael