Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κέρδισαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός... Ισοπαλία η ΑΕΚ - Ήττα ΣΟΚ ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα! (βίντεο)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα διπλασίασε τις νίκες του στη Super League, καθώς μετά το 1-0 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ του Παναθηναϊκού στους «Ζωσιμάδες» σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική. Το γκολ πέτυχε στο 5ο λεπτό ο Γκαρντάβσκι.

Σε ένα απίθανο σε εξέλιξη ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League, στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ απέσπασε ισοπαλία 3-3 από την ΑΕΚ, αν και έχανε 3-0 ως το 78΄(!), και την υποχρέωσε στην πρώτη βαθμολογική της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αραούχο άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό για την Ενωση, η οποία, παρότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 36΄ λόγω αποβολής του Λιβάι Γκαρσία, σημείωσε άλλα δύο γκολ με τον Τσούμπερ (41΄) και τον Ανσαριφάρντ (64΄). Στο φινάλε, όμως, οι Κρήτες με δύο τέρματα του Νέιρα (78΄, 84΄) κι ένα του Βούρου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν από το... πουθενά τη δεύτερη ισοπαλία τους στο ξεκίνημα της σεζόν.

Παρότι «καρδιοχτύπησε» στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος», γα τη 2η αγωνιστική της Super League, και πέτυχε την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Σισέ στο 12΄ και ο Μπουχαλάκης στο 32΄ ήταν οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων», αλλά στο β΄ μέρος η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μείωσε με τον Καραμάνο (72΄) και ίσως δικαιούτο να πάρει κάτι, δεδομένου ότι είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη και τρομερή χαμένη ευκαιρία με τον Βύντρα.

Με γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 27ο λεπτό από τα 11 βήματα, από πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη (1-0) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης από μια παραδοσιακά δύσκολη για εκείνον έδρα, όπως είναι το «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο «Δικέφαλος» κάλυψε μέρος της αναπάντεχης εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα, ενώ οι Αρκάδες, που είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη στο 86΄ (κεφαλιά του Μπαράλες στο δοκάρι), έμειναν στο βαθμό του Αγρινίου.



zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael