Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ήρθε η ώρα των φοιτητών και της νεολαίας να πουν ένα στοπ στον αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης Μητσοτάκη

 

(Δελτίο Τύπου)

Ανέκαθεν, θεωρούνταν ότι οι φοιτητές ήταν τα παιδιά του ελληνικού λαού που αντιμάχονταν πνευματικά και παρεμβατικά τα σχέδια του εκάστοτε εγχώριου και παγκόσμιου συστήματος εξουσίας. Βέβαια το σύστημα εξουσίας πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατορθώσει να ελέγξει το φοιτητικό κίνημα και να πετύχει τους δικούς του σκοπούς.

Σήμερα όμως δυστυχώς δεν υπάρχει φοιτητικό κίνημα.  Και αυτό το λίγο που υπάρχει είναι άβουλο, υπνωτισμένο και οδηγούμενο σε λάθος δρόμο. Ενδιαφέρεται μόνο για ένα θολό πανεπιστημιακό άσυλο που από άσυλο ιδεών έχει μεταβληθεί σε άσυλο των παράνομων και των ακραίων στοιχείων της κοινωνίας.

Πως όμως το σύστημα εξουσίας κατάφερε να υποτάξει και να ελέγξει αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας;

Το σύστημα για να επιτύχει την πνευματική μεταβολή της νεολαίας έχει δουλέψει σε πέντε άξονες.

Πρώτον, με την αλλοίωση και την διάλυση της ελληνικής οικογένειας. Πολλά παιδιά σήμερα βγαίνουν από το οικογενειακό περιβάλλον πνευματικά κατεστραμμένα ή μαμμόθρεφτα. Είναι λυπηρό να βλέπεις σήμερα φοιτητές που αντί να αντιδρούν ακόμη και από πείσμα στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, να ενδίδουν στις επιταγές της γιατί βαριούνται να κάνουν ένα rapid test ή γιατί θέλουν να πίνουν ελεύθερα τον καφέ τους! Τόσο μεγάλος ξεπεσμός;

Δεύτερον, με την υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την σκόπιμη αλλοίωση της εκπαιδευτικής ύλης. Είναι γνωστό ότι οι παιδικές καρδιές είναι αυτές που σαν σφουγγάρι απορροφούν το καλό και το κακό. Γι’ αυτό φροντίζουν μέσα από το σχολείο να τις ποτίζουν με τα μηνύματα της Ν.Τ.Π. που αυτοί υπηρετούν. 

Τρίτον, με τον απόλυτο έλεγχο των κομματικών ηγεσιών. Ελέγχοντας αυτούς που δίνουν τις εντολές, ελέγχουμε και αυτούς που δέχονται τις εντολές, επομένως και την δράση τους. Σήμερα η μόνη φοιτητική οργάνωση που έχει πολιτική δράση είναι η νεολαία του ΚΚΕ και αυτή όμως μόνο όταν πάρει εντολές από το κόμμα. Και εφόσον ο Κουτσούμπας μαζί με την Γεννηματά και τον Τσίπρα στηρίζουν με την ανοχή τους τον Μητσοτάκη δεν κινείται ούτε φύλλο.

Τέταρτον, κατάληψη των καθηγητικών θέσεων μόνο από ελεγχόμενους από την Ν.Τ.Π. και το σύστημα καθηγητές. Άρα ουσιαστικά δεν υπάρχει άσυλο ιδεών αφού δεν υπάρχουν διαφορετικές ιδέες. Και κάποιοι μεμονωμένοι καθηγητές που δεν είναι άνθρωποι της Ν.Τ.Π. από τον φόβο των διώξεων και της περιθωριοποίησης τους, σωπαίνουν και δεν αντιδρούν.

Δεν είναι τυχαίο που σε ατομικό επίπεδο καθηγητές καλούν τους φοιτητές τους να εμβολιαστούν. Ενώ σε συνδικαλιστικό επίπεδο ζητούν οι μη εμβολιασμένοι φοιτητές να χάσουν το εξάμηνο! Τρομερά πράγματα που αφήνουν τους περισσότερους φοιτητές παγερά αδιάφορους, ενώ είναι θέματα για τα οποία έπρεπε να είχαν ρίξει την κυβέρνηση.

Πέμπτον, έχουν καταφέρει μέσα από τα ΜΜΕ, με σημαιοφόρο την τηλεόραση να εισάγουν έναν νέο τρόπο ζωής που διαφθείρει την νεολαία: τεμπελιά, ποτό, ξενύχτι, sex, καλοπέραση, με αποτέλεσμα οι φοιτητές αντί να συγκεντρωθούν στην πνευματική τους καλλιέργεια, το κύριο μέλημά τους είναι πως θα περάσουν καλά στην φοιτητική τους ζωή σε βάρος της επιστημονικής τους κατάρτισης και της πνευματικής τους ανάπτυξης.

Βλέπουμε επίσης μια αλλαγή στην συμπεριφορά της ελληνικής νεολαίας από το εμείς στο εγώ που δεν επιτρέπει την συλλογική δράση. Οι πρόσφατες πυρκαγιές όμως και ο εθελοντισμός των νέων στην κατάσβεσή τους απέδειξαν ότι υπάρχει ακόμα στην νεολαία μια επαναστατική σπίθα που αν ανάψει θα κατακαύσει το υποταγμένο και έξωθεν καθοδηγούμενο εγχώριο πολιτικό σύστημα εξουσίας.

Είναι χρέος της νεολαίας να μπει πρωτοπόρος στην πνευματική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας γίνοντας ο τοίχος πάνω στον οποίο θα σπάσει τα μούτρα του ο Μητσοτάκης και η κουστωδία του μαζί με το υπόλοιπο υποταγμένο στο διεθνές κεφάλαιο εγχώριο πολιτικό σύστημα.

 

Δημήτριος Γεωργιλάς

Πρόεδρος της “Εθνεγερσίας”

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael