Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Γ. Δεληζήσης: «Φέτος ο πήχης ανεβαίνει, ευελπιστούμε σε έναν τίτλο»

Ο Γαλατινιώτης Γιώργος Δεληζήσης εξέφρασε την πίστη του ότι αυτή τη χρονιά ο Άρης θα φτάσει στην κατάκτηση τίτλου και τόνισε ότι ο κόσμος της ομάδας περιμένει μια καλή σεζόν.

Ο κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και το προπονητικό επιτελείο στο περίπτερο του Άρη, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου εκεί και στην αγάπη που τους έδειξε και παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι «κίτρινοι» θα έχουν μια επιτυχημένη χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Ο κόσμος ήρθε σήμερα εδώ για να τιμήσει την ομάδα μας. Βλέπετε όλοι ότι ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος. Ο κόσμος έρχεται για να φωτογραφηθεί μαζί μας και περιμένει από εμάς να ξεκινήσουμε με το δεξί και να έχουμε μια πολλή καλή σεζόν».

Για το ποιοι θα είναι οι στόχοι της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου:

«Οι στόχοι φέτος είναι υψηλοί. Πέρυσι κάναμε μια πολλή καλή χρονιά. Φέτος ο πήχης ανεβαίνει. Ευελπιστούμε σε έναν τίτλο. Ήρθαν καλοί παίκτες. Έχουμε ανέβει επίπεδο. Πιστεύω πως θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ:

«Ξέρετε όλοι πως οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Έχουμε δει τον ΟΦΗ. Δεν έχει αλλάξει πολλά στοιχεία. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας κι αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα είμαστε νικητές».

 

sdna.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael