Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η αξία της μεσιτείας των πωλήσεων της σεζόν υπερβαίνει το επίπεδο πριν από την πανδημία

 

Τα Finnraccoon πωλήθηκαν σε ποσοστό 84% και σε σταθερές τιμές. Τα White Finnraccoon πουλήθηκαν σε ποσοστό 100% και με αυξανόμενες τιμές.

Συνολικά, η πώληση αλεπούδων και Finnraccoon ολοκληρώθηκε με εκκαθάριση άνω του 50% των ποσοτήτων και σταθερές τιμές.

Αυξημένη ζήτηση για lowgrades και breeders
Η διαδικτυακή προσφορά των mink ξεκίνησε με την προσφορά 493.000 αρσενικών Brown και Mahogany. Η προσφορά αποτελείτο κυρίως από lowgrades και breeders που πωλήθηκαν σε ποσοστό 100%. Η περιορισμένη ποσότητα γουνοδερμάτων κανονικής ποιότητας που προσφέρθηκαν συνάντησε αντίσταση, με αποτέλεσμα η ευρωπαϊκή συλλογή να πωληθεί ε σε ποσοστό 85% και η συλλογή της Βόρειας Αμερικής κατά 56%. Η κύρια αγοράστρια χώρα ήταν η Κίνα με κάποια υποστήριξη από άλλες αγορές.

Συγκρίνοντας τα φετινά αποτελέσματα με την ίδια προσφορά τον Σεπτέμβριο του 2020, μπορούμε να δούμε καθαρά την επίδραση της ανακτημένης εμπιστοσύνης στην αγορά καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η δημοπράτηση της προσφοράς που αποτελούνταν κυρίως από breeders και lowgrades των 375.000 θηλυκών Brown, Mahogany, Black και Pastel mink καθώς και της Βορειοαμερικάνικης συλλογής η οποία περιελάμβανε και τα Pastel και μια περιορισμένη συλλογή BLACKGLAMA mink, πωλήθηκε σε ποσοστό σχεδόν 100%. Κύρια αγοράστρια ήταν και πάλι η Κίνα, με υποστήριξη από την Ελλάδα και άλλες αγορές.

Η προσφορά των 525.000 White, Pearl και Palomino mink από ευρωπαϊκές και Βορειοαμερικάνικες συλλογές, κυρίως lowgrades και breeders, είχε καλά ποσοστά πωλήσεων, ενώ προσφέρθηκε μια μικρή ποσότητα από δέρματα κανονικής ποιότητας τα οποία συνάντησαν αντίσταση. Κύρια αγοράστρια χώρα υπήρξε και πάλι η Κίνα

Η προσφορά 450.000 Silverblue και Sapphire, καθώς και βορειοαμερικανικών μινκ μετάλλαξης είχε μεγάλα ποσοστά πώλησης στα lowgrades. Τα κανονικής ποιότητας πουλήθηκαν επιλεκτικά. Το συνολικό ποσοστό πωλήσεων των Silverblue ήταν πάνω από 50%.

Τα Silver Cross είχαν υψηλά ποσοστά πωλήσεων, ενώ η ζήτηση για άλλους τύπους ήταν επιλεκτική.

Περιμένουμε με χαρά να σας δούμε στην πρώτη δημοπρασία της νέας σεζόν, τον Δεκέμβριο.

 

πηγη 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael