Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Βουτιά σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του πλανήτη!

Τι κι αν έπεσε η θερμοκρασία; Εμείς συνεχίζουμε να κολυμπάμε νοερά σε εξωτικές παραλίες και αυτή τη φορά κάνουμε το μακροβούτι μας σε μια υπέροχη παραλία στις Σεϋχέλλες, από αυτές που ονειρεύομαστε ως τροπικό παράδεισο.

Όσοι έχετε συνδυάσει τις Σεϋχέλλες, με... «τρέλες» ξανασκεφτείτε το καθώς πρόκειται για έναν επίγειο, εξωτικό παράδεισο με μοναδικά μέρη και χρώματα. 

Βρίσκονται ανατολικά της Αφρικής, στον Ινδικό Ωκεανό και πρόκειται για ένα νησιωτικό κράτος που αποτελείται από περίπου 115 νησιά. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι και πολύ δύσκολο να βρούμε εκεί μια από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου, όπως την Anse Lazio.

Αν έχετε στο μυαλό σας τροπικούς παραδείσους και εξωτικές παραλίες, το πιθανότερο είναι να είναι αυτό που φαντάζεστε. Φοίνικες, πράσινο, άσπρη άμμος και τιρκουάζ νερά συνθέτουν την εικόνα της παραλίας αυτής που βρίσκεται νοτιοδυτικά του νησιού Praslin, η οποία διαθέτει και πλούσιο πολύχρωμο βυθό, για όσους επιχειρήσουν να την εξερευνήσουν με τη μάσκα τους.

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και πιο όμορφες παραλίες του κράτους κι απ' ό,τι φαίνεται όχι άδικα, αφού παίρνει τα εύσημα από τουρίστες από όλα τα σημεία της Γης.

 

clickatlife.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael