Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Φωτιές - WWF: Επιστολή στον Μητσοτάκη με 63000 υπογραφές


Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με 63.000 υπογραφές για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών απέστειλε η ΜΚΟ WWF Ελλάς.

«Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν και συνεχίζουν να πλήττουν τη χώρα μας φέτος το καλοκαίρι, απευθύναμε προς τους πολίτες έκκληση για να υποστηρίξουν το πάγιο αίτημά μας για ουσιαστική πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να προστατέψουμε αποτελεσματικά τα δάση μας. 63.000 πολίτες ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα μέσα σε μία εβδομάδα (!) και σήμερα αποστείλαμε στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αναλυτική επιστολή, παραδίδοντας τις υπογραφές και αναλύοντας διεξοδικά όλα όσα θα έπρεπε να γίνουν για να έχουμε ουσιαστική και αποτελεσματική δασοπυροπροστασία στη χώρα», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η μη κυβερνητική οργάνωση και παραθέτει το κείμενο της επιστολής:

11 Αυγούστου 2021

Θέμα: Μέτρα πρόληψης των δασικών πυρκαγιών

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Έχουμε την τιμή να σας παραδώσουμε τις 63.000 υπογραφές πολιτών σε δημόσια έκκληση[1] για αποτελεσματική και έγκαιρη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας, ώστε να μη γινόμαστε κάθε καλοκαίρι μάρτυρες πυρκαγιών που καταστρέφουν πολύτιμους δασικούς πνεύμονες και περιουσίες, ενώ ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν συνεχώς...


η συνέχεια ΕΔΩ



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael