Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League - Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός... τσεκάρει το «εισιτήριο» - Στη Ριέκα ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση!


Με τον Ολυμπιακό να θέλει να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League, διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Μπρατισλάβα τη Σλόβαν (21:45, MEGA, Novasports Prime) και καλούνται να διαφυλάξουν το μεγάλο προβάδισμα που έχουν αποκτήσει από την πρώτη αναμέτρηση, όταν επικράτησαν 3-0 της ομάδας από τη Σλοβακία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με τη νίκη αυτή οι Πειραιώτες «κλείδωσαν» ουσιαστικά την πρόκριση στους ομίλους, ωστόσο καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί στη ρεβάνς και να μην υποτιμήσουν τη Σλόβαν, προκειμένου να... τσεκάρουν το «εισιτήριό» τους για την επόμενη φάση.

Εκεί αναμένεται να βρεθούν τόσο η Ραπίντ Βιέννης του Ταξιάρχη Φούντα, μετά τη νίκη 3-0 επί της Ζόρια Λουχάνσκ, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας που συνέτριψε 4-0 στο πρώτο παιχνίδι την Κλουζ. Προβάδισμα για την παρουσία της στους ομίλους έχει και η Ομόνοια που επικράτησε στην πρώτη αναμέτρηση της Αντβέρπ με 4-2.

 

Τον σπουδαιότερο εφετινό ευρωπαϊκό αγώνα του δίνει ο ΠΑΟΚ στην Κροατία. 

Ο «Δικέφαλος» αναμετράται στη Ριέκα (26/8, 21:00, OPEN TV) με την ομώνυμη ομάδα, στον αγώνα ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa Conference League, και χρειάζεται τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους της διοργάνωσης και να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» του.

Οι δύο «μονομάχοι» έχουν... ανοιχτούς λογαριασμούς από την αναμέτρηση της Τούμπας, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Αυτό σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς πρέπει να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και να «ψάξουν» ένα ή περισσότερα τέρματα, τα οποία θα τους στείλουν στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης.

 

zougla.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael