Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Προκριματικά Champions League -Conference League: Ισοπαλία ο Ολυμπιακός, ήττα ο ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Λουντογκόρετς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Το τελικό 1-1 στο Καραϊσκάκη, σαφώς και δεν κρίνει απολύτως τίποτα, καθώς όλα θα «παιχτούν» στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (10/08) στη γειτονική χώρα, όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να «σβήσει» το κακό αποψινό αποτέλεσμα και να προκριθεί στα play off της διοργάνωσης. Η Λουντογκόρετς απέδειξε ότι είναι μία πάρα πολύ επικίνδυνη και καλά δουλεμένη ομάδα, αλλά οι Πειραιώτες μπορούν να νικήσουν στη ρεβάνς, το έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, αρκεί να παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν και ξέρουν και που δεν το έκαναν απόψε στο Φάληρο.

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ με 2-1 από την Μποέμιανς στην Ιρλανδία για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν κάκιστος στα πρώτα 55' του ματς με την Μποέμιαν στο Δουβλίνο, όπου γνώρισε την ήττα (2-1) για τον γ΄προκριματικό του Europa Conference League.

Ωστόσο, αφού φόρτσαρε, κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Νέλσον Ολιβέιρα (78') -που σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του- και να μείνει «ζωντανός» ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα στις 12 Αυγούστου. Με τους Μιχαηλίδη και Πασχαλάκη να φέρουν ευθύνη στα δύο τέρματα του Κόουτ (23' και 52').


 

Πηγή: iefimerida.gr


 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael