Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το ξεβράκωμα των ανίκανων!

Δελτίο τύπου

Όταν η προτεραιότητα του διδύμου της συμφοράς (Μητσοτάκη – Χαρδαλιά) ήταν και είναι ο εμβολιασμός μικρών και μεγάλων στην Ελλάδα, τα έκτακτα γεγονότα είναι αυτά που ξεβρακώνουν τους ανίκανους.

 

Και μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η εμμονή τους στην υλοποίηση του σχεδίου τους που δεν δίστασαν να ξεκινήσουν τις διώξεις των ανεμβολίαστων υπαλλήλων από μια τόσο σημαντική μονάδα όπως η ΕΜΑΚ και η φύση τους απάντησε.

 

Η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού πλούτου της χώρας αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι δεν ήταν και δεν είναι στην προτεραιότητα καμιάς ελληνικής κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια. Προτεραιότητα τους είναι η υλοποίηση των έξωθεν εντολών.

 

Ακόμα και όταν πήγαν να γίνουν κάποιες ενέργειες όπως π.χ. από τον Καραμανλή η συμφωνία με τους Ρώσους για την αγορά των Beriev αμέσως τα εγχώρια πρακτοράκια των Αμερικάνων φρόντισαν να την ακυρώσουν.

 

Και στις τελευταίες πυρκαγιές αποδεικνύεται με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι υπάρχει σημαντική έλλειψη εναέριων και επίγειων μέσων, καθώς και σχέδιο πρόληψης και ο απαραίτητος προγραμματισμός και συντονισμός για την αντιμετώπισή τους. 

 

Σημαντικό ρόλο στη ανεπάρκεια των μέσων έπαιξαν οι τραγικές επιλογές των μνημονίων και στη συνέχεια των lockdown που εφάρμοσαν οι υποταγμένες εγχώριες κυβερνήσεις και κατέστρεψαν οικονομικά τη χώρα και διάβρωσαν τις Υπηρεσίες της.  

 

Οι ιδιαίτερες εδαφικές και κλιματολογικές συνθήκες της χώρας απαιτούν ειδικό σχεδιασμό και συντονισμό για την άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος: η εκάστοτε ηγεσία του πυροσβεστικού σώματος δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να οργανώσει σωστά την πυροπροστασία;  Οι γνώσεις υπάρχουν αλλά δυστυχώς και εδώ όπως και στις ένοπλες δυνάμεις οι αξιωματικοί σκύβουν το κεφάλι στην εξουσία και άβουλα αποδέχονται τις αποφάσεις της.

 

Ο ελληνικός λαός θα πρέπει επιτέλους να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους υποταγμένους και τους ανίκανους.

 

Ο πρόεδρος της “ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ” 

Δημήτριος Γεωργιλάς

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael