Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της Εύβοιας από την Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, των επιχειρηματιών,της ΔΗΚΕΒΟ γενικά του κόσμου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας.


Η προσφορά του κόσμου ήταν γενναιόδωρη και συγκινητική ήταν η ευαισθησία και η ανιδιοτελής προσφορά των νέων, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη των συμπολιτών,μπροστά στην απόλυτη καταστροφή και τον ανθρώπινο πόνο.Το Δ.Σ του συλλόγου" Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας" θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν στην συγκέντρωση,συσκευασία και αποστολή των τροφίμων.

Ευχαριστεί τους κυρίους Αλέκο και Μιχάλη Κακάλη(Οπτικα Κακάλης) για την παραχώρηση του καταστήματος για τη συγκέντρωση των τροφίμων.

Τους νέους εθελοντές Λαδά Βίβιαν,Μιχάλη Τέλιο,Κοτενίδη Γεώργιο, Αννέτα Ντόκου,Αρετή Σαμαρά,Μπόσιακα Μαριάννα, Ψιάνου Στέλα,τους  νέους εθελοντές από το Μικρόκαστρο, Κατσάνου Ολυμπία,Ζαγκουντίνο Ζήση,Μηλιώτη Δημήτρη,Τσιούκρα Ιωάννη και τους κ.κ.Αναστάσιο Καρακωστα και Ώττα Πέτρο,Χασιώτη Βασίλειο,τα μέλη  και όλους τους φίλους του συλλόγου.

Ευχαριστεί το Δήμο για την άψογη συνεργασία, τους Αντιδημάρχους κ.κ Μαγιάγκα και Ωττα.Ευχαριστεί τον πρόεδρο της κοινότητας Σιάτιστας  κ.Σαμαρά Δημήτριο.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί πάρα πολύ  τον Δήμαρχο Βοΐου κ .Ζευκλή Χρήστο για την  άψογη συνεργασία  με το σύλλογο και την ευαισθησία προς τους πυρόπληκτους,συνανθρώπους μας,της Εύβοιας,αναλαμβάνοντας  ο ίδιος το φόρτωμα των τροφίμων.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου τα φορτηγά συνόδεψαν ο Δήμαρχος κ. Ζευκλής Χρήστος και ο αντιδήμαρχος Ωττας Βασίλειος.
 

Ο Εθελοντισμός είναι ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ!

ΤΟ  Δ.Σ

 



 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael