Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κεφαλονιά: Το γαλάζιο διαμάντι της Ελλάδας με τις κρυστάλλινες παραλίες

Το άγνωστο σπήλαιο της Ελλάδας που μετρά 150 εκατομμύρια χρόνια ζωής και αξίζει να γνωρίσεις


Είναι από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας και όχι άδικα αφού το ειδυλλιακό τοπίο εντυπωσιάζει ακόμη και τους πιο δύσκολους επισκέπτες. Όποιος επισκεφθεί την Κεφαλονιά δεν μπορεί να ξεχάσει τα κρυστάλλινα, γαλάζια και πεντακάθαρα νερά, την αφράτη άμμος ή το λευκό βότσαλο καθώς και τα δέντρα που ακουμπούν στη θάλασσα και δημιουργούν φυσική σκιά. Από τις παραλίες της Κεφαλονιάς, ωστόσο, έχουμε κάποιες που τις ξεχωρίζουμε.

Η Αντίσαμος είναι μια από τις παραλίες της Κεφαλονιάς που γνωρίζουν οι καλά μυημένοι. Είναι μια βοτσαλωτή παραλία της οποίας τα νερά είναι τόσο καθαρά ώστε μοιάζουν με καθρέφτη κοιτώντας από ψηλά. Όταν πλησιάσεις για να μπεις μέσα και να κολυμπήσεις διαπιστώνεις ότι είσαι σε ένα ονειρικό σκηνικό που όμοιό του δεν συναντάς εύκολα. Η Αντίσαμος είναι στην πραγματικότητα ο κόλπος τον οποίο βρίσκεις δίπλα στο λιμάνι της Σάμης όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Στην Κεφαλονιά μπορείς να δεις κι ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της ζωής σου. Νομίζεις δε ότι στο νερό συναντάς όλες τις αποχρώσεις του μπλε. Για να δεις πού ακριβώς βρίσκεται μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κεφαλονιάς, μπορείς απλώς να συμβουλευτείς τους χάρτες της Google.

Tip: Μην ξεχάσεις τα ειδικά παπουτσάκι για τα βότσαλα για να γίνει το μπάνιο σου ακόμη πιο εύκολο.

Όσοι επισκέπτονται την Κεφαλονιά, σίγουρα θα θελήσουν να την επισκεφθούν ξανά. Έτσι το νησί έχει αποκτήσει σταθερούς αγαπημένους θαυμαστές. Είναι οι παραλίες της Κεφαλονιάς, τα όμορφα χωριά, το Αργοστόλι και οι φιλόξενοι κάτοικοι. Είναι οι γαλάζιες γωνιές που δένουν τόσο αρμονικά με το καταπράσινο περιβάλλον. Στις περισσότερες παραλίες τα δέντρα που ακουμπούν στη θάλασσα σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι σε κάποιον εξωτικό προορισμό. Η παραλία Μύρτος είναι μια κατηγορία από μόνη της. Το ίδιο ισχύει και με την παραλία Ξι, με το παράξενο όνομα και την ιδιαιτερότητά της.

Στο νησί, επίσης, βρίσκεται και το άγνωστο σπήλαιο της Ελλάδας που μετρά 150 εκατομμύρια χρόνια ζωής και αξίζει να το γνωρίσεις. Εκτός από τις παραλίες της Κεφαλονιάς οι λόγοι είναι πολλοί για να κάνεις διακοπές σε αυτό το νησί του Ιονίου.


news.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael