Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μέσι: «Έκανα τα πάντα για να μείνω, δεν πίστευα ότι θα φύγω έτσι»

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε ο Λιονέλ Μέσι την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραθέτει στη Βαρκελώνη, την ώρα που εκατοντάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το «Καμπ Νου».

O Μέσι ήταν περιτριγυρισμένος από τα τρόπαια που έχει κατακτήσει με τους Μπλαουγκράνα, ενώ συνοδεύτηκε από την οικογένειά του και από τους πρώην πλέον συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί πέρσι να είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής από την ομάδα, αλλά η εκλογή του Ζοάν Λαπόρτα άλλαξε άρδην την κατάσταση γύρω από την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, με τα δημοσιεύματα να θεωρούν τελειωμένη την υπόθεση της ανανέωσής του.

Ο Μέσι είπε ότι ήθελε να μείνει στους Μπλαουγκράνα και έκανε τα πάντα για να το πετύχει, αλλά το θέμα που προέκυψε με την Ισπανική λίγκα και τους περιορισμούς στο Financial Fair Play το κατέστησε ανέφικτο.

«Σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να πω και δεν υπήρχε τίποτα. Είναι τόσο δύσκολο ύστερα από τόσα χρόνια. Δεν ήμουν προετοιμασμένος, αν και πέρσι είχα στείλει εκείνο το φαξ. Φέτος, όμως, όχι. Είχα αποφασίσει παρέα με την οικογένειά μου να μείνουμε. Στο σπίτι μας. Όλη η ζωή μου είναι εδώ. Ήρθα 13 χρονών εδώ. Μικρό παιδί. Εδώ είναι το σπίτι μας. Μεγάλωσα με τις αξίες αυτού του συλλόγου. Να πορεύομαι με σεβασμό και ταπεινότητα. Μου συνέβησαν τόσα υπέροχα πράγματα εδώ.

Μεγάλωσα, προόδευσα, έγινα ο άνθρωπος που είμαι τώρα. Μόνο σεβασμός για το σύλλογο και τη φανέλα. Πάντα ένιωθα την αγάπη του κόσμου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φύγω έτσι. Θα ήθελα να φύγω στο γήπεδο. Με την αγάπη του κόσμου. Νιώθω λύπη γι’ αυτό. Ευχαριστώ για την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Ένιωσα την καταξίωση και την αναγνώριση.

Μου είπε ο Λαπόρτα ότι το θέμα είχε τακτοποιηθεί. Και μετά είπαν από τη Λίγκα ότι δεν μπορώ να μείνω. Και εγώ έκανα τα πάντα τώρα, διότι ήθελα να μείνω».

Ο Μέσι υπογράμμισε ακόμη ότι δεν έχει υπογράψει ως τώρα σε καμία ομάδα, αν και παραδέχθηκε ότι μιλάει με την Παρί Σεν Ζερμέν και ο γαλλικός σύλλογος είναι ένας πιθανός προορισμός, υπογραμμίζοντας ότι, για όσο μπορεί, θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο.

Την ίδια ώρα, πάντως, η εφημερίδα "Equipe" στη διαδικτυακή της έκδοση γράφει ότι ο "Λεό" αναμένεται σήμερα ή νωρίς αύριο το πρωί στο Παρίσι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την Παρί.


alphatv.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael