Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Βιβλιοθήκη Σιάτιστας: Έκθεση Τεκμηρίων για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση (βίντεο)

Άνοιξε για το κοινό η έκθεση για επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση στη Βιβλιοθήκη Σιάτιστας!

Η Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας “Μανούσεια” μαζί με Βιβλιοθήκες της Μακεδονίας και με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης τιμούν την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι Βιβλιοθήκες της Μακεδονίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τιμήσουν την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης μέσα από μια Έκθεση Τεκμηρίων με τίτλο:

«1821: Οι Βιβλιοθήκες της Μακεδονίας στην Τοπική Ιστορία».

Στην ‘Έκθεση συμμετέχουν Βιβλιοθήκες πόλεων της Μακεδονίας καθώς και το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Κάθε βιβλιοθήκη δημιούργησε περιγραφικά λάβαρα παρουσίασης τα οποία αποτελούν τον κύριο κορμό της Έκθεσης με σκοπό την ανάδειξη ιστορικών γεγονότων και αγωνιστών της κάθε περιοχής την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 που δεν είναι τόσο γνωστά όσο της υπόλοιπης Ελλάδας.

H Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας τιμά την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και συμμετέχει στις εκδηλώσεις των Βιβλιοθηκών της Μακεδονίας με τρία μπάνερ με θέμα :

« Η Σιάτιστα στον Μεγάλο αγώνα του 1821 : Προσωπικότητες της Σιάτιστας και του Δήμου Βοΐου στον αγώνα του 1821»

Στην κάμερα του Siatista-Info μίλησε η κ. Ανδρομάχη Μπουσταντζή, Διευθύντρια Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Σιάτιστας “Μανούσεια” και η Εκπαιδευτικός κ. Βάγια Τρουμπούκη.

Το Siatista-Info ευχαριστεί θερμά την κ. Ανδρομάχη Μπουσταντζή, Διευθύντρια Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Σιάτιστας “Μανούσεια” για την παραχώρηση του βιβλίου "Το Μαθητικό Τετράδιο".



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael