Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

1989-2021: 32 χρόνια προσφοράς της Ραδιοφωνίας «Ορθοδοξία και Παράδοση» 103 FM (βίντεο)

Με τη χάρη του Αγίου Τριαδικού Θεού και τις ευλογίες του πρώην Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κυρού Αντωνίου, πριν 32 χρόνια, στις 11 Αυγούστου 1989, ξεκίνησε τη λειτουργία του ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης: «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» στους 103 ΜΗz στα FM, και συνεχίζει...

Το πνευματικό, εθνικό, κοινωνικό, παιδαγωγικό έργο του ραδιοφωνικού σταθμού είναι πραγματικά μεγάλο. Βοήθησε και βοηθά πολλούς. Το βεβαιώνουν οι ευχαριστίες πάμπολλων ακροατών απ’ την πόλη μας, από την γύρω περιοχή και τον κόσμο ολόκληρο, μέχρι τα πέρατα της γης, (λόγω της συνδέσεώς μας στο διαδίκτυο – INTERNET siatistaagiosnikolaos.gr) μέχρις εκεί όπου ακούγεται η φωνή του σταθμού.

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε όλοι μας, σ’ όλους εκείνους που εργάσθηκαν και εργάζονται, για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού, από τους μεγάλους μέχρι και τα μικρά παιδιά, που πρόσχαρα γίνονται οι συνεχιστές αυτής της προσπάθειας.

Οι ραδιοφωνικοί θάλαμοι, όπου γίνεται η παραγωγή των διαφόρων εκπομπών, βρίσκονται στο χώρο του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, το οποίο είναι ευγενική προσφορά των αειμνήστων ευεργετών της Σιάτιστας Νικολάου και Αικατερίνης Τύρνα.

Ευχαριστούμε διαρκώς και να δοξάζουμε τον Άγιο Θεό, για όλα όσα έχει ευλογήσει και ευλογεί να γίνονται όλα αυτά τα 32 χρόνια.

Αύγουστος 2020

Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια του μακαριστού π. Βασιλείου Λ. Βασιλείου για τα 31 χρόνια του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης: «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» στους 103 ΜΗz στα FM.

Το δύσκολο έργο της Ραδιοφωνίας «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» 103 FM,  με της ευλογίες του του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. κ. Αθανασίου το συνεχίζει η πρεσβυτέρα κ. Σταυρούλα με όλους τους συνεργάτες του μακαριστού π. Βασιλείου.

Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν συνεργάτες του σταθμού για τα 32 χρόνια χρόνια προσφοράς της Ραδιοφωνίας «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» 103 FM και προβλήθηκε στο θεατράκι του Αγίου Χριστοφόρου, την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael